Προφίλ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία “ALL POWER GEN & MARINE” δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στη συντήρηση, επισκευή και πώληση κάθε είδους γεννητριών – πυροσβεστικών και μηχανών θαλάσσης (εσωτερικής καύσης).

Η εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς μηχανικούς και ηλεκτρολόγους με άρτια εκπαίδευση και εμπειρία στη συντήρηση – επισκευή των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, των υποσταθμών και των μηχανών θαλάσσης και αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία των Η/Ζ που βρίσκονται σε θέση αυτόματης λειτουργίας (stand by). Επίσης παρέχει τη δυνατότητα καθαρισμού δεξαμενών πετρελαίου με ειδικά μηχανήματα.

Η “ALL POWER GEN & MARINE”  δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο από το 2002 και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες, δείγμα του επαγγελματισμού, της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των εργασιών μας.

Παρέχουμε γραπτή εγγύηση για κάθε είδους εργασία που εκτελείται, είτε αφορά προγραμματισμένη συντήρηση είτε επισκευή του κινητήρα .

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, εφάμιλλο των διεθνών προτύπων είναι η παροχή συμβολαίων  24ωρης κάλυψης, 365 μέρες τον χρόνο καθώς και η άμεση ανταπόκριση εντός 2-3 ωρών σε περίπτωση έκτακτων αναγκών. (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3477620, 6947126716, 6932208012).

Επιπλέον η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση – συντήρηση και επισκευή Υποσταθμών Μέσης Τάσης

Η “ALL POWER GEN & MARINE ασχολείται και με το εμπόριο ανταλλακτικών κινητήρων και Η/Ζ .

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να  αναλάβουμε την καταγραφή των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στο χώρο σας  , προκειμένου να αξιολογηθούν και να σας σταλεί οικονομική προσφορά για τη συντήρηση ή την επισκευή τους.